Gah! Spännande

Ishockey på TV och Dator just nu. Sitter med livesädningen på från Kanal5 och jag har bevittnat 2 perioder. Där den andra perioden blev den händelserikaste i semifinalserien. Fasen så spännande. Ett tag var dom uppe i 106 utvisningminuter plus två matchstraff. Utvisningminutrarna har säkert ökat nu, kanske 120 minuter?
De enda som är dåligt är att HV ligger under. Fasen dom måste ta sig till Final!
HV vänder nu i tredje, hoppas jag.

Har titta på TV4 i mellanåt, är ju något som heter Supercupen som sänds där. Ingen aning om vad det är för mening med att ha en cupfinal som inte ensa har haft ett cupspel? I alla fall så spelar Elfborg - Helingborg.
Elfsborg ledde när det va tio minuter kvar.
Jag har inte hört något, men jag antar att Mikkaela är där?

Nu startar snart sista perioden.
Det är inte över fören klockan slår 20.00 i tredje perioden.

Brinner det, vad ska man göra då?

Sitter just nu i en datorsal på skolan med endast sex stycken datorer. Christopher och jag alltså. Vi ska göra ett arbete om Brandsäkerhet som vi ska "redovisa" för ett fritis. Hur kul låter inte detta på en skala mellan 0-5 ? Jag skulle säga 0.1.

När vi fick denna uppgift för ca en halvtimme sedan så kände jag att det kanske ska bli kul att genomföra den. Men så slår det mig att vi aldrig har haft någon riktigt brandövning på skolan under snart dessa tre år som vi gått här.
På grundskolan hade vi minst en övning varje termin och det var jättebra då, men här på Kagg? Varför inte?

Jag vill åtminstonde ha det. Jag har ingen aning om vad jag ska ta vägen. Förmodligen springer jag hem om olyckan skulle vara framme. Marinanne har sagt att vi ska springa till frisör och sen ut  på parkeringen.
Nu sitter vi i alla fall här och försöker komma på vad vår PPT ska innehålla. Inte så lätt men det ska vl gå. Redovisningen sker den 27 april i alla fall. Nästan en hel månad har vi på oss.

Christopher ska på presskonferans snart. Om det nu blir så mycket återstår väl att se. Håkan påstod att alla tidingarna skulle komma plus SVT och TV4. Jag tror bara Barometern kommer. Inte ens TV4 eller SVT kom när vi åkte till Italien. Plus att vi faktiskt vann ett av de finaste prisen; SPECIAL RECOGNITION TO THE JURY

Vår reklamfilm går att titta på http://www.food-4u.it/video/video2006/video_31.htm

Nej nu ska vi gå och äta.

Ciao!

Låt mig sova ut

Vaknade för ca precis en timme sedan. Har bara hunnit med att äta lite frukost och läst tidningen. Stod som vanligt inte något intressant i den mer är att Kalmar FF vann igår, vilket jag redan visste. 1-0 av Retardo.
Har också hunnit med att göra en bild till Mikkaela <3
Usch jag vill verkligen sova om morgonen. Lagom tid för att gå till skolan är 10.00.
I onsdags blev jag väckt på min långa sovmorgon av Annica, klockan 11.00. Jag sov ju för tusan.

Nej nu ska jag hasta iväg till skolan, Företagsekonomi nu först.
Hatar det just nu.

Bra, bättre, bäst ... Final?

Har just bevittnat HV71-Modo på Kanal 5. En riktigt jävla fucking great match om jag får säga det själv. Det började så dåligt som alltid för HV. Man släpper in ett mål. Men bara minuten senare hade man vaknat till och gjort 1-1. Tog bara någon minut till så hade man tagit ledningen med 2-1. Kinnarps Arena kokade och jag skrek där jag satt i soffan.

Tänkte på David som idag skulle stå i klacken. Vilket ypperligt tillfälle att åka upp. Jag grämer mig att jag inte åkt upp i år. Var inte där förra året heller. Skulle verkligen sitta fint med att åka upp om de blev final. Men pengar och kommunikationer sätter käppar i hjulet.

Men i alla fall så satte Modo 2-2 i andra perioden, jag började då tvivla om det skulle bli seger eller inte. Jag tvivlar alltid tills det är 19.59 på klockan i tredje perioden. Allt kan verkligen hända i hockey.

I tredje perioden gör Karol Krizan en tavla och HV kan med mycket tur och en del skicklighet stöta in 3-2. Nu vågade jag hoppas på seger, men ändå inte säker. När sedan Jämtin enkelt (!) trycker dit 4-2 med 4 minuter kvar så skrek jag ut min glädje så grannarna undrade vad fan jag höll på med. Fan va glad jag blev. Fick lov att ringa pappa och höra om han tittade på ishockeyn. Blev en nervpers de sista minutrarna. Men som vanligt när klockan står på 19.59 så är jag säker.

Nu blir det kanske en avgörande match i Ö-vik. För jag hoppas verkligen att HV tar det där uppe så man får några dagars extra vila för att återhämta sig. Linköping är klara för final, och dom kommer bli svåra. Dom är verkligen starka nu.

Vågar man hoppas på att detta återupprepar sig i mitten av April?:
 

Kalmar FF vann idag föresten, 1-0 mot Halmstad i Lovers.
Retardo gjorde målet. Första målet i FF-tröjan sen han blev kontrakterad av klubben.

Prov och sånt

Första lektionen missade jag idag tack vare att jag skulle plugga religion. Men jag kunde inte ett skit på provet ändå, tror jag. Ulf sa ändå att det såg bra ut när han tog in provet och för-rättade, så jag hoppas på minst ett VG på provet. I alla fall så känns det som det kommer bli det.

Innan historian så hade vi en tyst minut nere i matsalen för Viktor.

Ikväll ska jag se på ishockey, semifinal 5 av 7.
Men innan det så blir det att följa Kalmar FF via benno.se för att se om vår förlustfria svit håller i sig. Egentligen borde jag åka ner till Lovers för att titta på matchen nu när det är så fruktansvärt fint väder.
Jag har inte sett en enda match med Kalmar FF i år, vilket jag skäms oerhört mycket över.
Det är ju bara 11 dagar kvar nu till jag förhoppningsvis ska få se första matchen, dock på TV.
Jag hoppas verkligen jag slipper jobba den 15 april också. Jag blir förbannad om fallet är så.

This is all for now.


Trött morgon

Vaknade för 23 minuter sen av klockan som pep.
Jag har skolkat idag från första lektionen, jag känner att jag inte kan gå dit idag.
Jag måste plugga på religionsprovet som vi har vid klockan 10.00 idag.
Jag kan knappt någonting om Buddha eller Hinduismen.
Sorgligt men sant.

Får väl se hur det går.

Girig tjej

Hittade denna video på Youtube ikväll när jag satt och surfade.


Man borde vara nöjd.

Mycket sämre och bättre

Just bevittnat andra halvlek av Sverige-Nordirland. 1-2.
Usch så tråkigt. Det hade fasiken varit bättre och ligga i sängen och plugga Religion. Nu kommer jag inte kunna ett dugg av provet imorrn. Jag har ingen aning om vad det handlar om. Religion suger fan.

Imorgon är det ishockey igen, HV71-Modo.
Ser mer fram emot detta än hela dagen imorgon. Kan det inte bli torsdag, och klockan slår över från 18.59 till 19.00?

Blir en lång natt med Plugg nu.
Natti!

Halvlek

Sitter och tittar på Nordirland-Sverige.
Zlatan är tillbaka i landslaget. Över 500 dagar har han varit borta och jag har inte saknat honom ett dugg. Men det är många med mig som inte delar den åsikten. Många journalister har hyllat honom för att han kommit tillbaka. Men ärligt, visst han har gjort mål i Inter men han är fan inte bra i landslaget.
Tacka vet jag Marcus Allbäck. Hade Lagerbäck spelat med Allbäck istället för Zlatan i åttondelsfinalen i sommras hade vi nog inte haft den formidabla oturen. Visst domaren ska man inte klaga på, men han var kass då.
Och ikväll dömmer domaren som håller på Ajax och visar det öppet i matchen han dömde.

Nu står det 1-1 efter en halvlek. Elmander gav Sverige ledningen med vi tappade den efter några minuter när mittbackarna nickade ihop och en Nordirländare bara hade att lobba bollen över Isaksson.

Väntar spänt på andra halvlek nu.

Mikkaela är du med mig?

RSS 2.0