081109 - We're going to Halmstad


Så nära det var



Det hade kunnat gå riktigt illa. Men de 74 semesterfirarna hade tur i oturen när deras plan kanade av landningsbanan på Lanzarote. Det stannade bara ett par meter från vattnet.

Det spanska flygplanet, en Boeing 737-800 från Air Europa, såg ut att landa som vanligt på fredagsmorgonen. Men landningsbanan var våt och hal. Planet tog mark men lyckades inte stanna.

Bara några meter från vattnet körde det in i ett staket där det slutligen tog stopp. Nora McNair, 80, var en av 74 passagerare ombord. Hon berättar för BBC Scotland hur planet började skaka då det tagit mark.

– Det verkade gå bra, men sen gick det lite fort och planet kastades från ena sidan till den andra. De tvärnitade och vi stannade väldigt nära havet, säger hon. Utreds Samtliga ombord kom dock undan helskinnade och inga materiella skador ska ha inträffat. Flygplatsen stängdes i tre timmar efter tillbudet. Olyckan ska nu utredas.

Vi är tråkiga Kalmar - på läktaren!

Idag var det ju fotbollsmatch på Fredriksskans igen. Guldstriden ni vet. Jag vågar knappt tala om den. Därför kommer jag nog i fortsättningen att hålla tyst också. Men i alla fall. Dagens match kan man ju dryfta några ord om. Kalmar vann i alla fall inför en usel publiksiffra, 5891. Den borde varit dubbel så stor med tanke på vilken sits Kalmar FF just nu befinner sig i.

När det är under 6000 personer på Fredriksskans så låter det inte så värst mycket. Det gör det aldrig föresten. Det brukar vara rätt tyst. Men idag var det sämre än sämst. Vissa perioder i matchen var det tystare än i Hulterstads kyrka, och då förstår ni att det var tyst.

Bakom oss idag på Norra stå hade vi ett gäng ungdomar, tror dom var 3-4 stycken och runt 16-19 år.. Dom stod inte upp, som man då ska när man köpt biljett till Norra stå. Nej dom jävla idioterna satt ner på räcket med fötterna inkörda i min stol. Gick ju för helvete inte att fälla upp sätet. Men det var väl inte det värsta dom höll på med. Nej dom pratade hela tiden. Nu tänker ni säkert, vad bra att det fanns någon som höll igång i kyrkan, förlåt på Fredriksskans. Visst det var väl okej att dom höll igång, eller åtminstonde försökte en av dom. Han hånade, skrek och fjantade sig värre än värst. Tydligen lirade han handboll och klagade på att vi, riktiga supporters, klappade i fel takt. Mupp! Saken är dock att de flesta som befann sig inom en radie av 10m hörde dom och störde sig ganska rejält på deras skitsnack.

När det blev mål för Kalmar, 2-1-målet,  vände sig gubben jag sitter bredvid och sa följande;
Det var ett jävla liv på er då
Visst, då skrek verkligen ALLA i kapellet, förlåt Fredriksskans
Tänkte nästan vända mig om jag också och ge dom en känga, fast en positiv kritik. Dom höll ju i alla fall igång. Men det vågade jag inte. Jag såg ju inte hur stora dom var.

Dessa gentlemän var i alla fall inte lika dumma i huvudet som AIK:aren som stod bakom oss i Augusti, som nästan orsakade stort pådrag hos vakterna. Som tur var så var det ingen som såg detta och rapporterade.

Jag undrar föresten om Kalmar FF kommer få böta, eftersom det var någon som tände en bengal på sektion E? Röken stod still under läktaren ett bra tag, eftersom det var precis vindstilla. Luktade ganska äckligt. Men men.

Nu kan man i alla fall gå med näsan högt till på söndag i alla fall.

Vi ses på Media Markt och på läktaren!

Det är värt en applåd!

Jag lovade ju som sagt att skriva om personen som kunde svaret på frågan i de förra inlägget.
Rätt svar på frågan var Billy Lansdowne. Och Annica var den som prickade in svaret först.

Så nu ska jag skirva lite om Annica hade jag tänkt. Delge er hennes hemligheter och svagheter bland annat.
Eller nej föresten, sånt får ni inte veta. Jag vet dom knappt själv. Därför kan ju jag sitta här och hitta på en massa saker som inte stämmer. Och det vore ju fel.

Jag kan ju berätta att jag varit hos Annica idag. Jag har fixat saker. Dels levererade jag en sak till henne.
Sen fortsatte jag med att fixa hennes dator. Jag lyckades faktiskt fixa både Nero och det trådlösa nätverket i den stationära datorn. Fan vad jag är bra. Jag kan faktiskt allting som Lotta hade sagt.
Märker ni nu, att inlägget handlar mer om mig istället? Egoist! Det skulle ju handla om Annica.
Annica berättade att det åskade inatt. Hon ringde aldrig mig. Jag älskar Åska. Ring mig nästa gång.

Annica (läs; Annicas mamma) hade bakat föresten. Äppelpaj och Blåbärspaj, som jag vill ha receptet på. Det var otroligt gott. Café Skärlöv som Annica (läs; Kissemissen) basar över brukar öppna runt klockan 19:00 om kvällarna, när det är fotboll. Särskilt Kalmar FF's matcher. Cafét kommer nog stänga nu under vinterhalvåret då det inte spelas fotboll längre så Annica kommer få lämna in en begäran om konkurs till Skattemyndigheten. Märker ni ironin i följande stycke?

Inatt ska Annica dela ut tidningar. Morgontidningar som det står viktiga saker i. Bland annat att Kalmar FF vann ikväll med 3-1 mot Gefle. Det är viktigt att tidningarna kommer ut.

Här slutar min dag hos Annica. En mycket bra kompis, faktiskt min bästa kompis.
Förlåt Molgan, att jag övergav dig för Annica. Men Annica är faktisk en person man kan prata med. Molgan bodde nämligen under min säng. Men nu har han flyttat.

Tack Annica för att du finns!

Viktigaste veckan någonsin?

Rubriken säger allt och lite till. Den kommande veckan kommer i alla fall bli den mest spännande i mitt liv.
Anledningen? Den vet ni redan.

Oh idag var det ett kort pass på MM. 10.30-16.30. Kom sist, gick först.
Innan dess hade jag dock hunnit lämna in 407:an på service på Smålands Motor. Fick en lånebil, jag tror det är en 307 eller 406 kombi. Kombi är det i vart fall i alla fall. Den skall nog terlämnas imorgon förhoppningsvis. Ska ta en runda ner till SM innan jag börjar jobba.

Dessutom är det husesyn här hemma för andra gången denna hösten. Det är hemskt.

På onsdag har jag massor med ärenden att uträtta.
Först ska jag till Telia och fixa lite på morgonen med ett abonnemang.
Efter det blir det nog att äta lite på stan. Kanske Dennis är här inne då?
Sedan vidare till Öland för att lämna en sak till Annica i Skärlöv, sen byta 407:an till 406:an för att snabbt bege sig in till Kalmar och Fredriksskans.

Hoppas jag hinner med allt jag ska.

Föresten. Idag var personen som säger såhär i en känd låt på mitt jobb:
Kalmar FF är en fara för Svensk Fotboll

Den som gissar rätt först blir omnämnd i nästa blogginlägg.
Vilken ära va.

Åh Änglarna!



Tack för 5-2 segern mot Ellos på Nya Ullevi idag!
TACK!

Nu jävlar är det guldrace

Efter dagens bragd på Stockholms Stadion känner jag för att festa loss riktigt ordentligt.+

Jag är dock negativist ända ut i fingertopparna. Jag tror aldrig på seger i NÅGON match för Kalmar FF. Kalmar är alltid i underläge när jag sätter mig på Fredriksskans, alternativt Jonssons café för att se en match.

Det är alltid skönare att gå in med just den inställningen, att KFF ska förlora, särskilt skönt efter matchen då man är i ett sådant härligt rus. Idag är jag i ett sånt rus. Dessutom gick det kanonbra på jobbet idag!

Hela dagen har varit ett rus. Natten lär rusa iväg också. Det är sovmorgon imorgon!

Ikväll sjunger sig alla hesa

Ohlalala! Vilken dag. Vilken kväll. Vilken natt det lär bli.

KFF ÄR BÄST!!

Nu gungas det, du jublas det med vajande rödvita fanor.
Kalmar just nu upp i serieledning


Kalmar FF är en fara för svensk foboll

Känn pressen Ellos! 

Jag har lyckats sätta igång igen

Nu var det väldigt länge sedan jag över huvud taget skrev något här. Många har bönat och bett om att jag måste sätta igång någon gång. Idéerna har har funnits i mitt huvud men jag har inte orkat pränta ner mina tankar och funderingar på mitt tangentbord. Jag har under de senaste veckorna inte mått så bra heller. Jag vet inte vad det är. Har känt mig trött och hängig. Kan det vara att jag inte äter som jag ska? Jag själv tycker att det jag får i mig är nyttig mat. Men det skulle kunna vara en anledning till att jag inte orkat skriva något. Dessutom är dagarna på Media Markt långa och intensiva. Jag har ett stort ansvar på mina axlar, som jag gärna skryter lite extra om. Men jag lever nog inte upp till förväntningarna som ställs på mig känner jag. När jag kommer hem kan jag ligga och grubbla i evigheter på vad jag måste göra nästa dag för att kraven skall uppnås. När jag kommer hem runt klockan 21:00 om kvällarna så orkar jag liksom inte blogga. Jag sätter mig förvisso framför datorn och skriver till lite vänner, men inte mer än att jag slötittar på lite nyheter på dvs sajter samt kollar bloggar samt Facebook.

Ni har (kanske) just läst anledningarna till varför det varit dött här ett tag.

Nu tänkte jag börja med att försöka sammanfatta onsdagen den 22 september.
Dagen har varit helt okej. Har inte funnits så mycket att göra eftersom jag varit ledig. Hade inget batteri i mobilen på morgonen, men lät det vara oladdat. Hittade laddaren runt klockan 11 och satte igång telefonen. Och det är ju typiskt, när den ligger urladdad, det är då folk ringer och söker en. När jag väl fick igång den och jag lyssnat av mobilsvararen insåg jag att det inte gjorde något att jag hade telefonen avstängd. Det var enbart lite information från jobbet. Fortsatte att laga mat, om någon är intresserad så blev det varmkorv och potatismos. Testade att köpa Lithells varmkorv på Maxi igår, och den var faktiskt väldigt god. Till maten tittade jag på den uppskattade brittiska serien Allo' Allo'  Jag inhandlade nämligen de två första säsongerna på MM i förra veckan. Därefter tog jag det lugnt. Satt lite vid datorn och letade nyheter på Barometern och Dagens Media. Fick tag i Annica under kvällen. Vi bestämde oss för att spela lite pingis. Hon dök upp här runt klockan 18.30.

Vi hade väldigt skoj borta i sporthallen. Det var enbart vi som spelade denna kvällen. Därför saknade vi motspelare. Att spela dubbel med alltså. Vi stod där och tänkte "Tänk om Andreas och Dennis hade varit här" Men vi hängde inte läpp för det. Eftersom vi var själva kunde vi göra lite som vi ville. Annica kom på ett grepp på racketet som kommer revolutionera bordtennissporten. Vi kallar det "Annicas grepp". Samtidigt som hon slog en serve eller slog tillbaka bollen mot mig snackade hon kinesiska. Jag föll nästan ihop på golvet och skrattade ihjäl mig.

Efter skrattattacken var det min tur att testa hennes nyuppfunna grepp. Det gick inte lika bra för mig. Jag testade att säga "Fanerdun" när jag serve:ade. Vi hade i alla fall väldigt roligt. Efter att tag satte vi ihop två bord så de blev dubbelt så stort. Det var svårt. Man fick springa som en robot fram och tillbaka. Det var för svårt så vi beslöt oss för att sluta med dumheterna och återgå till de kinesiska slagen. När kvällen i spothallen var slut var Annica expert på sin uppfunna serve och diverse skruvar. Dessutom åkte jag på att städa sporthallen. Vilket var extra roligt i Annicas ögon. Hon sopade dock lite.

Det första jag gjorde var att hälla ut ett span med vatten i kapprummet. Lyckat Andreas, jo tack jag vet. Det blev att torka upp allt vatten, som inte var så mycket som tur var. Annica försvann bara, vart tog hon vägen? Där låg jag i Atlanten och torkade vatten i min ensamhet. I alla fall kändes det som jag badade i Atlanten då. Dessutom höll herrarna på att duscha efter spinningen som just hade avslutats, så dom skulle strax komma ut i kapprummet för att gå ut genom ytterdörren. Annica dök som tur var upp sen efter att jag torkat klart. Nu skulle jag ge mig på att våttorka golvet i sporthallen, och det är tur att den är så pass liten som den är. Jag torkade inte så noga, jag hoppas det inte märks.

Sedan hällde jag ut vattnet, denna gången i en vask, och vi sprang ut till bilen. På vägen ut tittade vi in i körlokalen där dom sjöng och skrålade falskt. Jag skulle faktiskt kunna vara med där med mina höga stämmor. Väl i bilen sen så skulle vi fixa till en bilstereo. Jag lyckades pilla i alla kontakter osv, men ljudet lät för jävligt rent ut sagt. Ungefär som Dolly Parton, på alla kanaler. Vi får hoppas det fixar sig med stereon för Annica.

Nu sitter jag alltså här. Och har bloggat för första gången på år och dagar känns det som. Jag ska inte se längre bakåt i tiden nu. För då blir jag bara deprimerad. Ni som känner mig väl, vet vad jag talar om. Guldet som blev till sand...

Imorgon är också en ledig dag, plus att lönen kommer på fredag. Det är härliga tider att se FRAM emot i alla fall. Jobbar den kommande veckan såhär:  fredag den 24/10 till lördag 1/11. Den enda lediga dagen under den tiden infaller på onsdagen den 29 oktober. Det blir en tuff vecka, men det ska nog gå. Nu får vi se när nästa inlägg kommer upp. Det kan dröja länge, men det kan också redan hoppa upp ett imorgon, kanske lite kortare än detta. Men nu har ni att läst ett i alla fall! Hoppas ni uppskattat det!

Tjillevipen!

Svart på vitt

Efter att Jesper röstats ut igår gjorde äcklet Katrine Schulman, sdom inte heter Schulman längre utan något annat fult namn, ett idiotiskt uttalande om Jesper. Från aftonbladet.se

Programledaren Katrin Zytomierska ställer frågan "Är Jesper inte lite väl bögig?" till Anders Bagge i TV 400:s nya "Eftersnack Idol 2008". Något som får såväl Bagge som Peter Jihde att reagera starkt. "Jag tyckte att Katrin gick över gränsen", säger Jihde. Utröstade Jesper Blomberg kallar uttalandet "jävligt dåligt".

- Hon verkar ärligt talat vara helt rubbad, säger Anna Bergendahl.

Det som Anna säger har jag sagt länge.
Bra att någon i mediaSverige vågar säga ifrån när en människa är helt rubbad.
Hej då Katrine Äckel-Schulman

Fågelskrämman skulle åkt

Såg för första gången på Idol i afton. Det var ju fel person som åkte. Jag vill ha bort fågelskrämman. Han kan ju inte sjunga. De va fel att Jesper åkte. Så de så. Dennis håller väl med mig (A)

På ruinens brant

Idag kom beskedet att ICA i Mörbylånga har gått över till KF Göta som äger Konsumbutikerna i Kronoberg, Kalmar och Jönköpings län. Eller ja ICA-butiken kommer finnas kvar till och med 2010 om inget annat händer. Willy som just lagt ner affären här på hemorten har nu även sålt fastigheten som han ägde i Mörbylånga, där då ICA Skansen huserar. Ett dråpslag för ICA. Jag hade helst sett att Konsum dött "in the big orange", Mörbylånga City.

Jag tycker inte om Konsm eller Coop-föreningen alls. Allt som är rött är bra. I affärsväg alltså. Inte politiskt. Men nu gällde detta inte politik utan affärer. Senast jag var på en Coop-butik var väldigt länge sedan, troligtvis vid påsk, när et var billigt godis. De är få gånger alltså. Ända sedan födseln har jag blivit uppfostrad med Vivo och ICA. Willy hade ju Vivobutik innan den blev ICA. Sedan dess har jag varit fast.

Nu tar äckliga Konsum över ännu en butik imitt närområde. Jag som hade tänkt stödja Mörbylångas ICA-butik får istället stödja ICA-Maxi i Kalmar. Ett klokt val av butik. Maxi alltså.

Nu hoppas vi bara att profetsian om att "Coop kan fara åt helvete" slår in med omedelbar verkan!
Länge leve privatägda ICA!

Jag tänkte blogga

Har varit ledig nu i snart två dagar. Dessa dagar har inneburit återhämtning och ångest. Ångest över fotomaskinen. Jag pallar inte göra det som måste göras. Men nog om det för då blir det bara ännu värre.

Återhämtning ja. Igår lirades de pingis för första gången sedan sist, och det var verkligen länge sen. Vi höll på i en och en halvtimme. Jag var inte i samma form som innan, men det vore väl konstigt om jag vore bra för en gångs skull. Först lite uppvärmning, sedan en match, där jag tror min motståndare, Annica, vann faktiskt. Eller vann jag? Jag kommer faktiskt inte ihåg. Det är liksom Annica och jag som är sämst på pingisen. I alla fall jag. Annica är bra. Bättre än mig. Till och med bättre än Dennis. Jo det är faktiskt sant. Men i alla fall. Avslutningsvis så blev det en dubbelmatch, Annica/jag mot Tomas/Bosse. Den matchen förlorade vi ganska enkelt. Även om vi inledde bra. Vi tar liksom alltid poäng inledningsvis. Sen rasar allt när jag serve:ar. Vi hann med och spela ännu en match till sen. Mot Tomas/Jonathan. Där inledde vi också övertygande för att sedan rasa ihop. Summa sumarum en ganska bra kväll. I alla fall trevligt sällskap i form av Annica. Vi bestämde BioRio på torsdag. Rallybrudar skall ses. Vi ses där n övriga som ska med. Ni vet vilka ni är.

Dagen idag då? Inte mycket. Lagat mat och tvättat. Eller ja tvättat och tvättat. Jag slängde tvätten i en hög sen hoppade den in i maskinen själv. Men det är färdigt nu i alla fall. Nu väntar en vecka med mycket jobb framför sig. Vi börjar imorgon med ordinarie tidert 9.45-20.15 för att sedan köra på i öppning-stängningstider under helgen. Samma sak gäller tisdag-onsdag. Undantaget är alltså måndag där jag jobbar 9.45-18.30. Kan var rätt skönt. Torsdagen skall ju tillbringas i biostolen.

Vi ses den kommande helgen/veckan

Läsvärd artikel!!


I lördags bommade handlarparet Willy och Irené Fredriksson igen Albyboden för gott. Många var de kunder som på sista dagen ville tacka för all service genom åren. Därmed försvann den sista butiken från sydöstra Öland.

Vemodigt när sydöstra Ölands sista affär slog igen portarna

ALBY
En kvinna stänger dörren till butiken, lägger sina varor i en cykelkorg och just innan hon trampar iväg torkar hon bort en tår ur ögonvrån. Det var en bister dag i Albys historia. Affären med hundraåriga anor gick i graven på lördagseftermiddagen.
Handlarparet Willy, 59, och Irené Fredriksson, 52, som drivit Albyboden de senaste 32 åren tackade för sig genom att bjuda sina kunder på kaffe och tårta.
– Det är sorgligt, tycker Saga Sigvardsson, det före detta kommunalrådet som bor i byn. Hon och maken Carl-Johan har precis överlämnat blommor till handlarparet när Ölandsbladet ber om att få ta en bild.
 – Just på det här sättet stod vi för 32 år sedan. Då hade vi också överlämnat en blomma till Willy och Irené, som ett lycka till när de tog över efter Willys föräldrar, berättar Carl-Johan.

100-ÅRIG RÖRELSE

Albyboden blev hundra år gammal. 1908 startade Adolf Anderzén upp lanthandeln. Bosse Anderzén, Adolfs barnbarn, bor med familj fortfarande kvar på östra Öland. 1922–1935 drevs affären av Axel Andersson. Lilly och Torsten Fredriksson tog över 1935. Sonen Willy med hustrun Irené tog vid för 32 år sedan, 1976. Många är de nöjda kunder som genom åren passerat affären. Snygga Irené, alltid med ett charmigt leende, och korrekta Willy, pålitligheten själv som byborna alltid vänt sig till när något på orten behövts göras. Nu avtackades de för sitt trogna arbete med blommor från Hembygdsföreningen, Byalaget, Centerkvinnorna, Tanneskolan och Hulterstads AIK för att bara nämna några.

ETT STORT TOMRUM
Affären kommer att lämna ett stort tomrum efter sig.
– Det är ledsamt. Det finns människor som sitter och gråter därhemma, beskriver Kjell Andersson, Hulterstad. Handlarparet själva jobbade in i det sista med att ge sina kunder god service.
– Klart det är vemodigt. Men vi ser framåt. Vi är glada över det som varit. Det har varit 32 roliga år, säger Willy Fredriksson.

KUNNAT HÅLLA UT
Utvecklingen gjorde att paret ansåg sig nödgade att lägga ner affären. Det är Willy själv som säger att han ”inte vill lura på någon affären”.
– Vi är stolta över det vi gjort och att vi kunnat hålla ut så länge.
Direkt sysslolösa lär inte paret bli, även om nu affären läggs ned. Fortfarande äger och driver familjen Fredriksson Stenåsa camping. Båda är också starkt engagerade i Albylen, det nya friskvårdscentret. Och Irené som är utbildad förskolelärare funderar på att ge den ”branschen” en chans.
GEMENSAM SEMESTER
Fast först väntar en semester på Kanarieöarna för de båda.
– Det är faktiskt första gången som vi kan ta fjorton dagar tillsammans. Innan har det varit svårt att ta sig i från, säger Irené. Allt medan kvinnan på cykeln trampar genom byn och funderar som bäst på hur hon i fortsättningen ska kunna göra sina inköp.

PETER BOSTRÖM Ölandsbladet.se



En mycket fin artikel av Ölandsbladets Peter Boström av en mycet uppskattad affär.
Jag lämnade själv över en blomma till Willy och Irené på avslutningsdagen. Jag började faktiskt gråta. Inte när jag lämnade över själva blomman. Utan när jag betalat sista gången och affärsdörren slog igen för allra sista gången. Det var vemodigt att gå hem. Tack i alla fall för alla de åren som jag fått tillbringa som kund och arbetare i affären. Det har varit uppskattat!

Kalmar FF:s svarta vecka



Kalmar FF - Feynoord 1-2 Ut ur UEFA-cupen
Trelleborg - Kalmar FF 2-1 Tappar försprånget mot Elfsborg

Helgen

En ledig helg. Två dagar i rad dessutom. Det kom som en överraskning idag. För enligt schemat skulle jag ha jobbat imorgon också. Men nu blev det inte så. Det är underbart skönt. Men jag stortrivs så bra på jobbet så jag skulle gott och väl kunnat jobba imorgon ändå, bara för att vi har så fantastiskt trevligt ihop. Vi i kassateamet alltså.

Morgondagen kommer inte att inledas med en lång sovmorgon, nej nej. Här skall det jobbas ändå. Jag ska upp tidigt och handla kläder och skor plus lite annat sånt som man inte hinner med när man jobbar 9.45-20.45 om morgonen/dagarna/kvällarna. Typ laga mat och tvätta kanske.

Sen på eftermiddagen ska jag handla för sista gången på Alby-Boden. Dom stänger nämligen för gott imorgon. Jag är väldigt ledsen för det. Affären som varit mitt liv under tre sommrar kommer aldrig mer att vara det. Dessutom tänker jag på alla gamla människor som inte kan ta sig till affären, utan nu tvingas kör upp till 5-7 mil enkel resa för att få mat och mjölk. Bara det svider i hjärtat på en stackars affärsknodd.

Men det är väl så dom vill ha det. Politikerna. Sydöstra sidan skall inte få existera. Det skall inte få bo någon där. Istället skall det uppföras ett stor jävla museum där vi blir inglasade, så 08:or kan komma och titta på oss. För alla jävla politiker (oavsett partitillhörighet, färg eller bokstav) vill ju att allt, precis ALLT ska ligga i eller norr om Färjestaden. Har dom inte tänkt på att det till exempel bor folk i Ottenby som vill gå i skolan? Ska dom behöva åka till Färjestaden för att behöva gå på ett högstadium till exempel? Eller tänk alla alkisar som nu tvingas ta bilen(!) till Systembolaget i Färjestaden för att släcka törsten? Nej kanske inte så allvarligt som att de tar bilen, det finns ju faktiskt fungerande kollektivtrafik, NOT. Bara det är en sak som borde vara en mänsklig rättighet. Det är väldigt allvarligt hur som helst. Förbannade Färjestaden. Det är tur som fan att det finns en bro från idiot-Färjestaden som leder till något bättre, nämligen staden Kalmar!

Nu känner jag att detta inlägg blev väldigt negativt. Det var ju inte så jag menade att det skulle bli när jag började. Därför avslutar vi här och nu, för att slippa mer negativ text. För tillräckligt negativa är vi ju redan här i Kalmar, eller i alla fall de flesta. Jag är positiv till allt som inte stavas Kultur/Konstumuseum dock. Allt annat är välkommet!

By the way sådär; den 10 oktober gott folk, detta är speciellt till Jonssons, Rallybrudar har premiär då. Den skall vi se? Eller hur? Läste att den skulle ha premiär i juldagarna, men det var väl en gamal artikel. Tur att man kan ha fel också.

Calvin Klein - euphoria men


Underbar arbetsdag

Idag hyar jag stortrivts riktigt bra på jobbet. Jag har inte haft mycket att göra, men ändå gjort mycket. Det är verkligen ett väldigt roligft jobb man har skaffat sig. Vilken förbannad tur att jag gick på rekryteringsträffen där i sommras. Jag ångrar inte en sekund av det just nu. Dessutom hoppas jag ju att alla vi i kassagruppen får vara kvar.  Vi är verkligen ett bra gäng och jag trivs verkligen med alla. Verkligen är ett ord jag upprepar känner jag. Men det är VERKLIGEN kul att jobba på Media Markt! Kanske ska skriva SKITKUL isttälet för att poängtera hur mycket jag uppskattar jobbet.

Jonssons var inne och handlade idag. Eller ja handlade vet jag inte, dom hälsade mest på mig tycker jag. Det var trevligt. Ni är välkommna in igen imorgon. Jag vet hur mycket ni tycker om Media Markt.

Kom hem idag vid 21.00. var och handlade på Maxi efter jobbet, det tar ju sin lilla tid. Kvällen har tillbringats framför teven i form av Champions League-fotboll. Imorgon blir det istället UEFA-cupen med KFF som jag ska se. Första halvlek lär väl slås upp på teveapparaterna sen andra halvlek ser jag här hemma. Lite avis är jag på Henke som ska upp och se matchen. Jag gjorde ett smycke idag vid fotomaskinen med KFF-mäsket på. Det blev skitsnyggt. Han fick det som en liten present att ha på sig i Borås imorgon.

Nu blir det sova. God natt!

RSS 2.0