Början på semestern

Min semester har pågått i tre dagar, eller formellt började den faktiskt idag. Så från och med idag och tre veckor framåt är jag ledig. Off work så att säga. Så förbannat skönt att slippa skiten. Eller skit är det ju inte. Det är ett jobb där jag trivs fantastikst bra med arbetskamraterna.

Vi påbörjade firandet av semestern redan i lördags. Det började dock jävligt dåligt. Jag skulle bara stryka en skjorta när det blev kolsvart i lägenheten. En propp som gick. Och jag var inte sjutton till att få igång elen igen. Ringde Charlotte, den nya tjejen om att jag skulle bli en aning försenad. Efter detta så ringde sofie och ville att jag skulle komma upp till Norrliden och ha lite mys med Sara och henne. Beslutsångest. Valde Norrliden före den nya tjejen. Vet inte om jag gjorde rätt eller fel.

Vi drog i alla fall ner till stan runt klockan 12 och mötte upp de övriga från Charlottes fest på Norra Vägen. Vi drog vodare till Corner där det blev lite tjaffs och ångest. Mycket ångest från min sida kan jag tillägga. Trodde jag hade sabbat något fint, men som tur var löste det sig. Tur för mig för jag hade ångest när jag skulle sova efter kvällen/natten. Efter Corner drogs det vidare till O'learys där det festades ända till stängning. Mycket dans och bra musik avslutade kvällen. Eller ja, en lång och härlig kvällspromendad hem i natten med Charlotte, Jennie och Peter gjorde verkligen susen. Underbart.

Söndagen, igår alltså spenderades först i soffan med lite slötittande på Simpsons. Velade som sjutton om jag skulle vänta med att köra hem till Öland eller inte. Ville inte köra för tidigt eftersom alkoholen fortfarande kanske satt kvar, och Polisen har ju ganska flitigt kontrollerat bron när jag åkt över. Som tur är (peppar peppar) så har jag aldrig fastnat för dom har alltid stått på "fel sida" och kontrollerat. Igår var inget undantag heller. Körde hem vid 13, skulle ju fixa med grillningen som jag blev "tvingad" att hålal i. Nej jag skojar bara.

Jag hann med att steka fläsk också. Eller ja, lite hud. Bättrade på solbrännan ordentligt innan gästerna dök upp. Det vara bara det att ett litet problem hade uppstått. Willy ringde klockan 14.00 och sa att det var styrelsemöte för HAIK. Shit, det hade jag totalt glömt bort. 18.30 skulle jag infinna mig på Albylen. 16.45 kom gästerna; Andreas, Annica, Dennis och Johannes. Klockan 17.30 stod maten klar, det blev att kasta i sig maten fort som sjutton, och sen iväg på mötet. Toastmastern Kristin höll ställningarna medan jag var borta.

Söndagskvällen blev lyckad även här. Tack ni som var med, ni vet ju vilka ni var ;)

Dagen idag har spenderats utomhus. I solen. Där har det målats, städats, klippts buskar och fått en sjuhelvetes bränna. Det svider inte lika mycket som det gjorde i eftermiddags. Får hoppas det ger en riktigt bra bränna om några dagar.

Tre dagar av semestern har gått, och det har varit tre riktigt bra dagar.
Hoppas resten av de tre veckorna blir lika bra som dessa tre dagar varit. Hoppas det blir någon fest i Kalmar också. 

Party party! And Burn baby burn! 


RSS 2.0