Sjuk i huvudet

Jag har fått något knäppt på hjärnan, i alla fall när jag befinner mig på Öland. Jag "plane-spotar".
Med det menas att jag antingen sitter vid datorn och håller till på sajten flygradar.se
Jo jag vet att det är kan klassas som; har-du-inget-liv-eller?
Och visst, det kanske är så, men det är förbannat intressant och kolla på varifrån planen kommer och vart dom ska ta vägen.

Nedan finns en bild på ett flygplan som jag fotade i somras med mitt teleobjektiv.
Den som kan gissa, eller vet vilket flygbolag som det rör sig som vinner ett hemligt pris.
Först till kvarn ;)



ThaiSilka

Usch. Nu är hökarna på mig. Alltså dom här hökarna som kraxar och fräser så fort jag inte bloggar. Precis en sådan flög in i mitt rum idag och skrek "Blogga! Blogga!". Sagt och gjort så får jag väl försöka kläcka ur mig lite ord. Men inte för mycket. Klockan 19.00 ska jag kolla på Comedy Central. Jo jag vet att jag är uppbunden av TV-tider. Hela mitt liv kretsar kring TV. Bland annat igår tittade jag på ishockey, Tonårsliv och Ballar av stål. Hela kvällen gick åt till det. Men för att kanske ta en tillbakablick på vad som hänt i veckorna, så ska vi gå tillbaka i tiden. Smart va? Upptäckte föresten en förskräcklig hemsk sak idag. Dennis har ändrat bloggdesign på sin blogg. Jag fick nästan en tår i ögat för det. Hemskt.

Jag vet inte vad vi ska börja riktigt. Kanske helgen för två veckor sedan då jag var och bevakade fotbollen i Alby. En simpel träningsmatch mellan Hulterstads AIK och Persnäs AIF. Det var kallt som satan och jag hann bara med att ta lite bilder. Annars brukar jag faktiskt hinna med att ta åtminstone 80 bilder under en match. Men inte denna gången. Kanske blev runt 11? Hur som helst så finns bilderna för dom som vill beskåda eländet på följande adress; http://haikbilder.albylen.se 

Ja sen var det ju melodifestivalen på kvällen. Det var ju inte rätt låt som vann direkt. Men inte fel heller. Hade Ugglan vunnit hade det varit skit. Nu vart det inte riktigt som skit. Jag höll på Sofia, Molly Sandén och Alcazar. De två förstnämnda kom sist. Jag brukar alltid hålla på förlorarna. Men men.

Annars så kommer jag inte ihåg så mycket som hänt sen dess. Jag har jobbat stenhårt på jobbet. Varit förhållandevis väldigt sjuk. I alla fall var jag det denna helgen. Hade fruktansvärt ont i huvudet och halsen i tre dagar. Nu är det bara näsan som rinner som en söndrig vattenkran. Jag missade en viktig match på Fredriksskans i lördags tackvare ni-vet-vem. Sen har jag varit ledig nu i två dagar. Bland annat har jag varit beredd att kasta min mobiltelefon i väggen flera gånger. Anledningen till det är enkel. Min mellanslagsknapp har slutat fungera. Så jag använder numera joysticken för att flytta mig framåt i meddelanden. Alltså jag får flytta markören med hjälp av joysticken. Och nu har även den börjat tjärva. Jävla Sony Ericsson. Men jag har aldrig haft en bättre telefon så de får bli en SE nästa gång jag byter. Det blir nog nu till hösten skulle jag tro eftersom jag är bunden till Telia i 24 månader. Svarar jag inte i min telefon på sms eller samtal kanske ni vet vad anledningen är.

Kan ju ta lite om dagen idag så att säga. De är nämligen den jag kommer ihåg bäst. Började med att man fick kliva upp klockan 08.00 för att leka lite med Willy på campingen. Han skulle ha en dator och en skrivare installerad. Det tog väl inte hela morgonen tänkte jag. Men som jag brukar få göra så fick jag även idag bita i det sura äpplet. Vi var väl klara vid 11.15 typ. Efter mycket installerade hit och dit så löste sig nog allt. Åkte hem och duschade och körde i rask fart till Kalmar där Sofie väntade. Denna underbara Sofie alltså. Vi hade bestämt att vi skulle käka på ThaiSilk. "Thaislika" som någon så fint har kommit på. Ni vet den där thai-restaurangen som ligger inuti Kopparslagarn. Jaja, vi pröjsade 85:- och satte och tillrätta och började äta från deras buffé. Kanongod mat. Bara det att jag fick tag i någon stark sås som gjorde att inte ens Coca-Cola släkte törsten.

Vi satt i alla fall på TS kanska länge, vi var bland de sista gästerna som lämnade stället. Ett mycket trevligt initiativ från Sofies sida. Vi drog vidare en runda på stan där vi gick i diverse tjejbutiker. Jag kände mig som en liten tax som snällt följde med sin ägare. När vi ledsnat på stan drog vi ut till city, Hansa City. Komiskt namn på ett handelsområde egentligen. Där drog vi vidare in på Media Markt för att handla lite saker. Jag köpte flaskor där inne. Sen ville inte Sofie umgås med mig längre, eller hon skulle träffa sin kille inne i stan. Så jag körde in henne igen och jag drog till Maxi och handlade lite mat. Köpte även en påse påskägg som jag smällde i mig på runt 40 minuter. Så nu har jag ont i magen. Skyll dig själv tänker ni säkert. Det var väl min dag det.

Nähä, nu ser jag att klockan är mycket. Ska börja förbereda maten som jag ska ha imorgon; potatisklyftor, kotlett, broccoli, sallad och bearnisesås. Stavas säker inte så. Men strunt samma. Alla som kan läsa fattar vad jag menar. Se, jag hann nästan precis till klockan 19.00. Jag har fortfarande 6 minuter på mig.

Nu tar det väl sisådär en månad innan nästa blogginlägg kommer igen. Sen skiter jag i om det är stavfel i inlägget. Mitt tangentbord är inte som det ska. Men Tingeling på er.

RSS 2.0