Mot Gävle!

Idag har faktiskt varit en av det bättre dagarna på länge. Trots att jag har jobbat. Och det är på jobbet det roliga har hänt faktiskt. Tro det eller ej.

Mitt i allt skit idag kom chefen och frågade om jag ville åka till Gävle nästa vecka och vara med på deras öppning av ett Media Markt-varuhus. Woho tänkte jag! Så jag har tackat ja.

Så nästa vecka flyger jag och Peter, kanske ev. Edgar istället för Peter, till Arlanda för att sedan ta bil till Gävle. Förbannat underbart ska de bli. Särskilt att flyga i flygmaskinen nedan!


Gävle away 26/8-28/8 :D

Vem som helst kan göra det bättre



Ni ser mannen här ovanför. Det är Magnus Krusell. Han sitter i Kalmar FF:s PPV-sändningar från Fredriksskans och kommenterar fotboll. Verkligen med betoning på just FOTBOLL. Ibland dyker han även upp på andra fotbollsarenor runt om i Sverige. Varje gång är det lika irriterande att sitta och lyssna på denna mannen. Det är som att sitta och lyssna på en radio, fast med bild.

Skillnaden mellan radio och TV är att via TV, förmedlas bilder. i radion har man bara en röst att förlita sig på. Krusell tror uppenbarligen att det är radion han kommenterar när han sitter i PPV. Vi som tittar ser KLART och TYDLIGT vad som sker på planen. Vi behöver inte ha allt refererat i ord. Sen skiter vi fullständigt i om det regnar eller att "det blåser snet från vänster i TV-bilden" Vem bryr sig?

Ett annat klockrent exempel på superintelligensbefriande kommentarer är denna; Satt och tittade på Häcken - Hammarby på PPV, (inte en Kalmar FF-match alltså) och hör till min oerhörda förvåning att Krusell kommenterar den matchen. Bland alla superintelligenta kommentarer kan nämnas att han förklarar att Rami Shaban har keps på sig för att inte bli bländad av den nedåtgående solen. Jag har alltid undrat varför. Det är tur att det finns så smarta kommentatorer. Det är mycket man lär sig. Märk ironin i de fyra sista meningarna.

Vem som helst skulle kunna göra detta jobbet mycket bättre. Till och med jag. Om jag bara fick chansen.
nej tacka vet jag Arne Hägerfors. Jag gillar inte honom heller, men han refererar i alla fall vad han ska. Den absolut bästa inom C+/PPV är utan tvekan Lasse Granqvist.

RSS 2.0