Tävlingen blev dundersuccé

På begäran kör vi en ny vers som man ska lista ut.
Som vanligt ska man komma på vilken låt det är, sen och vilken artis eller grupp det är.


Discolamporna kallar på mig
Elektriska tårar faller
Och vid varje rörelse gör jag ooohh

Jag ler men jag bara fejkar
För inom mig går jag sönder
Och när jag vill försvinna gör jag ooohh


Som vanligt får vinnaren två chips i ett REK. brev på postem
Fuskpriset kan hämtas direkt utanför min dörr på golvet.

Tack

Meningslös sport och en tävling

Idag när jag kom hem från arbetet tänkte jag avnjuta lite fotboll på PPV. Men icke sa nicke. Tror ni inte att det var den där jävla meningslösa sporten ishockey på min PPV-kanal. Som jag f.ö ser gratis på sen april. Hych! Säg inget till Telia om det bara.

Men i alla fall. Det var en som sagt en idiotisk hockeymatch på kanalen. Inte nog med att dom spelar en miljon matcher i grundspelet, så ska dom spela en halv miljon matcher till sen efter serien är slut för att kora en vinnare. Tänk om alla spelade som i fotboll. Där är den som vinner serien vinnare. Punkt slut. Lätt som en plätt, och enkel matematik

Nu har jag fått ur mig dessa aggressioner.

Tills nästa gång vi hörs kan vi tävla lite. Tänkte ha som Dobbidoo har på SVT. En textremsa som man ska komma på låten till. Texten är översatt från Engelska till Svenska. Den som klarar detta vinner ett pris i form av ett chips. OM man kan artiten/gruppen kan man få två chips. Och fuska inte! Då blir det en jordnöt istället.

Här kommer texten:
Säg att du inte känner mig eller känna igen mitt ansikte
Säg att du inte bryr som går till denna typ av plats
Knä djupt i Hoopla sjönk i din kamp
Alltför många rymlingar äter upp natten

Texten är översatt via ett uråldrigt översättarprogram som jag hade på datorn. Därför är kanske orden i fel ordning osv. Men detta gör det hela mer klurigt. Jag tar inget som helst ansvar för att det som sagt är korrekt översatt.

Må bästa man eller kvinna vinna.

Flugornas herre. Eh jo tjena!

Alltså, jag hatar små jävla äckliga kryp som flyger omkring i min lägenhet. Idag har varit en ståddag bland annat. Hittade massor av sådana här idiotiska kryp som flyger omkring här. jag tog och sög upp kanske 15-20 med damsugaren, sen psrang jag fort som fan ner till sophuset och slängde påsen. Men likväl så är dom kvar här. I alla fall fem stycken. Och idioterna har börjat utveckla IQ. Från IQ ½ till IQ 1 på bara några timmar. Dom går inte i min fällor längre.

Dessutom har dom börjat talla på mitt godis. MITT godis! Fan vad dom jävlarna ska dö.
Hoppas innerligt att dom drunknar och dör en plågsam död. DÖDA!

Annars har jag städat, varit i Nybro. Tänka sig. Detta lilla samhälle som gud måste ha glömt. Jag körde förbi en ishall. Viktoriahallen. Är det ens en ishall? Den är ju minimal? Kan man ens spela ishockey där? Hur som helst så hittade jag i alla fall min slutdestination. Coop Extra. Jag gick sen lite i centrum för att se stan om man sää. Fast vilken stad? Det fanns Lindex, och Willys. Det var väl det enda. Och en gata. Som Mörbylånga, ungefär. Precis som Annica sa.

Usch. Ikväll var det match. Vi hade satans jävla oflyt. Vi förlorade med 1-2. Och vi hade massor med lägen. Jag var nästan på väg att slå in en retur, då målvakten kom med dobbarna före och stämplade mig. Satans idiot. Dessutom har jag sträckt baksidan av låret. Skit också. Jag laddade fel denna gången också. Var ju en sväng på Thaisilk och Mc Donalds innan matchen. Det var inte så bra. Den matchen jag gjorde mål i, åt jag bara nyttig mat. Laddade med spaghetti.

Nu ska jag återgå till flugdödandet. DÖ!

Det är en världslig sak

Igår när jag satt och var hög på Coca-Cola, ja jag kan faktiskt bli det ibland fråga Annica, så kom jag på att gud faktiskt finns. Det är en lite fiktiv liten figur med propeller där bak på ryggen. Jag syftar givetvis på Karlsson på taket. Denne Karlsson är så bra på alla sätt. Han bara är så att säga.

Numera tillber jag alltså Karlsson. That's it. Alting annat är en världslig sak.

Jag har blivit avundsjuk på vissa personer. Bland annat lille Dennis. Han har en fin blogg. Han uppdaterar flitigt. Till skillnad från en annan. Det borde bli skärpning på det planet från min sida. Men icke. Jag har ingen inspiration till att skriva. Dennis får texten att bara flyta på. Jag stammar mig fram, hoppar till andra saker. Jag har inget tempo. Därför skriver jag sällan blogg.

På tal om att skriva. Jag satt igår och läste igenom alla mina gamla matchreferat från HAIKs hemsida. Alltså dessa som jag skrev så flitigt förra året. Jag har inte tänkt på det förr, men herregud vad uppskattad jag var då. Både på hemsidan och ute bland folk. Man fick beröm för något man gjorde ideellt. Vad bra jag skrev sen då.
Det kom faktiskt en och annan tår från ögat när jag satt och läste.

Det kom fler tårar när jag insåg att jag bara skrivit TRE referat från i år.Tre! Det är för dåligt. Men när skulle jag hunnit göra det då? Jag har jobbat varenda jävla fredag. Alltid heldagar. Aldrig till 18.00, eller 18.30. Det grämer mig så in i norden.  Dessutom har HAIK-sidan stått helt stilla. Den har varit fri från uppdateringar. Det är sjukt! Sen vill inte jag skylla på att jag inte har haft tid heller, men jag gör det ändå. Det är inte inspirerande att uppdatera en sida, där man inte har någon som helst insyn i föreningen när man inte närvarar vid matcherna.

Det kommer do kske en uppryckning nu under vinterhalvåret på HAIKs hemsida. Var så säkra.

Det var bio i afton. Beck sågs. Har bara hört negativa saker om filmen. Och den var väl inte direkt den bästa filmen jag sett på länge. De senaste Wallanderfilmerna håller högre klass. Sällskapet på bion höll dock en jäkligt hög klass.

OM någon vecka är det dags för ännu ett nytt biobesök. Flickan som lekte med elden skall ses på måndag den 21/9. Var så säkra!

Tills dess, må bäst!

RSS 2.0