At Öland

Idag är en ledig dag i mitt liv. Den första lediga dagen på en vecka faktiskt. det har annars varit full rulle på Media Markt i Kalmar.

Vi öppnade ju som sagt klockan 06.00 i torsdags morse, och hade därefter öppet till 22.00. En helt underbar dag faktiskt, men väldigt tröttsamt i längden. Det var tur att vi hade god hjälp från Växjö och Nacka dessa dagar. jag behöver väl kanske inte gå in på detaljer över dessa dagar som varit men kul har det varit i alla fall. essutom är det ju jag som är fotoansvarig för framkallningen av bilder i informationen. Det är ett ärofyllt uppdrag, men ganska svårt när man ska göra lite mer avancerade tryck typ som t-shirts osv.

Jag har även hunnit med att se en del fotboll nu under helgen. Självklart kommer matchen i söndags att sitta inombords på mig ett ganska bra tag framöver. Herrejävlar vilken match och vilken inramning. Vi var ca 8000 som såg matchen på Fredriksskans i söndags eftermiddag mellan serieledarna Kalmar FF och jagande IF Elfsborg. Som vanligt när det gäller matcher för KFF:s del vågar jag aldrig tippa något resultat eller säga vem som vinner för det brukar alltid sluta tvärtemot. Därför var jag inställd på en förlust för KFF. Som tur var blev det då ingen förlust, utan Kalmar drygade ut serieledningen med fyra poäng till Elfsborg.

Många säger att Allsvenskan är avgjord redan. Jag håller inte med. Kalmar kan tappa, liksom Elfsborg. Vi ska inte glömma att bakom kommer Helsingborg i en ruskig fart. Men jag kan i alla fall säga såhär att KFF tog i och med söndagens vinst ett steg närmare SM-bucklan.

Ledig dag idag alltså. Vad gör man då? Jo man tvättar och städar lite här hemma. Man hinner inte med det när man bor i Kalmar, för man går upp klockan 08.30 på morgonen och kommer hem lite efter 20.30 om kvällarna. Lediga dagar får man göra sånt här tråkgöra, som dock är väldigt viktigt. När jag är färdig med allt sånt ska jag slappa. Eller vänta föresten, klockan 14.15 ska jag se reprisen av matchen från i söndags. Det är vad jag ska göra.

Nu är tvätten klar och den skall hängas upp. Tack för mig just nu.

Enklare att gå upp

Igår var en sådan dag som idag gör att man orkar gå upp ur sängen utan att behöva ha ångest.

Kalmar FF - IFE Elfsborg 2-1. UNDERBART!

Dåligt humör

Usch! Nu är jag på sånt här kasst humör igen. Jag hade hoppats slippa detta ikväll. Anledningen?
IF Elfsborg - Hammarby IF 1-0.

Elfsborg hade egentligen två farliga lägen. Avdíc nic i första halvlek, och sen målet, som egentligen skall lastas på bajens försvarare. Det var nämligen självmål. Elfsborg har sån där förbannad tur för tillfället. Jag hatar det. Men nu verkar det i alla fall som att Kalmar slipper möta Taco-Svensson på Fredriksskans på söndag. Men Svensson betyder nog inte så mycket för Elfsborg som Wiland gör. Det är ju han som står för de matchavgörande räddningarna.

Men nu ska jag sura ihop i sängen och försöka sova så jag är pigg imorgon inför dan före dan.
Som ni vet så öppnar Media Markt på torsdag. Välkommna!

Dessutom spelar Kalmar FF borta mot Helsingborg. Om KFF vinner kommer jag vara på superhumör på öppningsdagen. Så det är bäst för Rydström och Co att de vinner. Fan nu har jag gjort något som jag aldrig brukar göra öppet. Jag har sagt att de MÅSTE vinna. Då blir det aldrig som jag vill.

Jag gick ju in med inställningen i söndags att KFF skulle krossa Göteborg. Det blev inte så. Det blir aldrig så som jag förväntar mig att det ska bli. Så därför så kommer nog Kalmar att förlora imorgon mot Henkeborg och danskarna. tack för mig!

Hemsk dröm

Inatt hade jag en av mina "värsta" mardrömmar någonsin. Eller mardröm vet jag inte om det var. Mer tragisk på något sätt. Jag kommer så väl ihåg den också. Därför kommer jag delge er det jag minns, och det är faktiskt ganska mycket.

Vi börjar med att jag och en kompis, minns inte riktigt vem det var, men jag tror det kan ha varit Annica(?) som stod och tittade på en bil. Eller det var nog att vi stod och jämförde våra bilar med varandra. På något sätt så skulle vi tävla om vem som kunde köra snabbast. Saken va bara det att det var bara jag som körde. Samma sträcka fem gånger minst. Hastighetsbegränsningen var 100km/h. Jag körde ner för en påfart, körde ett visst antal meter. Gjorde en U-sväng och vände tillbaka. Alltid samma hastighet 115km/h. Jag vet inte varför jag höll just den farten. Varje gång jag körde tillbaka till då Annica, såg jag en grusväg med en parkering till höger om motorvägen.

När jag kom för femte gången i ordningen och körde så fick jag en polisbil framför mig. Polisbilen körde in på den där parkeringen som jag sett varje gång jag kört för fort på motorvägen. Samtidigt följde jag efter polisbilen. Jag förstår inte över huvud taget varför jag följde efter polisen. Men i alla fall, polisbilen parkerade på grusparkeringen och kom ut och knackade på rutan. jag vevade ner och frågade om dom ville se på körkortet. Jag var övertrevlig mot polisen. Då säger konstapeln:
- Nej vi tar det för dig, i tre år
- Varför då frågar jag?
- Vi har följt dig nu under en tid och sett att du kört 15km över hastighetsbegräsningen.
- Jaha. Okej ta det då.

Efter det så fick jag hoppa in i polisbilen och åka iväg till stationen. I bilen satt även en annan polis som var ohyggligt ful. Vem det vet jag inte. minns bara att han var ful med vårtor i hela ansiktet. Samtidigt fick jag se att polismanen som tagit mitt körkort var "Världsmästaren". Vi åkte aldrig till någon polisstation. Vi åkte till Världsmästarens hus. Där klippte dom kortet för mig och Världsmästarens fru bjöd på bullar. Hela tiden tänkte jag på hur jag skulle ta mig till jobbet på Meida Markt i fortsättningen. Plus att detta måste va en dröm, detta MÅSTE vara en dröm. Samtidigt vaknade jag. Det var en dröm.

En hemsk mardröm som varken handlade om skräck eller andra hemska saker. Med att polisen tar körkortet ifrån mig är kanske en hemsk tanke för mig. Det kanske är det jag fasar över. Det är därför jag alltid håller hastighetsbegräsningarna oavsett vad andra tycker. jag vill verkligen inte råka ut för att mitt körkort dras in. Drömmen kanske var en uppmaning?

När jag hänger läpp

När jag är ledsen eller på dåligt humör brukar jag alltid ta fram denna youtube-klassiker och titta på. Man märker redan att man är på väg att bli på bättre humör. Garanterat!


Imorgon gott folk, imorgon...


En kväll med (SV)vensson (SV)ensson

Satt ikväll och tittade på Svensson Svensson som jag brukar göra. Efter kvällens program är jag beredd att anmäla avsnittet till Radio och TV-nämnden typ. För så mycket Socialistpropaganda som det var i dagens avsnitt har jag inte sett på år och dagar i TV. Visst det är en fiktiv serie, med en fiktiv fiugur i huvudrollen. Men jag tror ändå serien påverkar rent politiskt och en del ser kanske Gustav (SV)ensson som en förebild. Dessutom SKA ju SVT vara politisk fri. Men de verkar dom ha glömt att berätta för producent och regissören när serien producerats. SVT gör verkligen skäl för namnet en kväll som denna, (S)vensk (V)änsterdrivern Television. Sanna mina ord.

Underbara, härliga, fantastiska Kalmar FF!



Kalmar FF - Vilka stjärnor!

0-1 på bortaplan mot Feyenoord! Underbart!

VIP-biljett till salu

Funderar du på att köpa hemelektronik, typ ny TV, DVD-spelare, kyl/frys m.m? Billig sådan? Snart öppnar Europas ledande hemelektronikkedja i Kalmar, nämligen Media Markt med ett 3.500 kvm stort varuhus. Eftersom jag jobbar där har jag förmånen att bjuda in EN person till en VIP-lunch som äger rum mellan kl 11.00-13.00. Dag är ännu lite hemligt. Förmodligen kommer kända människor från Kalmar att vara samt media och övrig press. Är du intresserad av detta? Skulle du vilja gå på en VIP-lunch och få se de nya varuhuset före alla andra? Jag har EN biljett till en person. Lämna kommentar för att få veta mer om detta.

Allt jag kan säga är; "Plötsligt känns allt annat ganska puckat"

Ni har väl inte glömt vad som sker på söndag?


Lugn kväll

Efter att ha jobbat 8-17 idag är man inte så trött ändå. Jag hade gärna tagit en sovmorgon och istället jobbat 11-20. Men jag överlever. För er som är nyfikna så kan jag berätta att Media Markt öppnar den 25 september Vi får säga det nu. Eftersom det står ute på busshållplatserna runt om i Kalmar. Någon skall hängas för det, vem har vi inte bestämt ännu.

Idag fick jag ett välidgt stort förtroendeuppdrag. Man kan ju ringa till varuhuset, MM alltså, så man kan få reda på priser osv av oss som sitter i informationen. När man nu ringer det nummret, som jag ännu inte kan i huvudet, så möts man av en röst som säger att man ska göra lite olika val för att komma rätt. Den rösten är jag! Jag är en telefonsvararöst. Så varje gång man ringer till MM så kommer jag hälsa välkommen. Coolt va? Jag säger tre saker. Dels Knapptryckningarna som man kan välja, sen öppetider och sist att växeln är stängd. Så skulle ni få för er att ringa oss på MM någon gång så var inte rädd och lägg på, det är bara jag som svarar.

Imorgon är jag inställd på att jobba 8-20. Det lär vi nämligen få göra.

Nu ikväll ska jag titta på Champions Leauge på TV6. Nästa år vid den här tiden kan det vara Kalmar FF som spelar Champions League. Men än är det långt dit.

Lånta Fjädrar - Dundersuccé i SVT

Helgens visning av Lånta Fjädrar i SVT1 under lördagen drog storpublik i TV-sofforna. Närmare 1 080 000 personer uppskattas att ha sett den underbara farsen från Kalmar. Därmed blev Lånta Fjädrar det tredje mest sedda TV-programmet under vecka 37. Endast slagna av Svensson Svensson (1 265 000 tittare) och Lasse Kronérs Dobidoo (som f.ö är ett skitprogram) som hade 1 395 000 tittare. Grattis Kalmar och Lånta Fjädrar!

The Guru Josh Project - Infinity 2008

På Media Markt har dom ju musik igång hela tiden för att man ska orka jobba. Det finns tre olika ställen som det spelas musik på; TV-avdelningen, Fotoavdelningen och TT-avdleningen. Ibland är det bra låtar, ibland lite sämre. Bra låtar är bland annat Timbaland, Rihanna, Jason Mraz och Cascada med flera. Det är dock en låt som sticker ut lite mer än de övriga. Den låten har spelats hela förra veckan och gjordes så även idag. Den är så bra att det inte är sant. Man orkar jobba verkligen. Problemet var bara att jag inte vetat vad den heter. Tills idag. Ulrika tog reda på det. Jag tänker här nedan delge er den fantastiska låt som jag upptäckt. Får jag lov att presentera The Guru Josh Project - Infinity 2008



Överlägsna Kalmar FF

Ikväll har det spelats fotboll, allsvensk fotboll. Sveriges bästa lag för närvarande, Kalmar FF, vann åter mot äckel-bajen på Söderstadion. En seger som känns skönare än dom flesta segrar om året. Matchen mot Hammarby ska man bara vinna. Det känns i bröstet, halsen och i skallen när man vunnit.

Jag minns själv våromgångens match när KFF-Bajen spelade på Fredriksskans. Matchen var mållös ända till den 94 minuten. Då klippte Ingelsten till med 1-0. Luften gick ur mig. Det var en sån otroligt skön känsla att få sätta dit Bajen då. Underbart!

Dagens match på Söderstadion kändes på förhand som en svår nöt att knäcka. För det första så var det Daniel Stålhammar som skulle dömma. Alla som följt Svensk Fotboll de senaste åren vet att den domaren kan man inte lita på. Jag brkar gå in med den inställningen till matcher som han dömmer, det blir minst en straff eller minst en utvisning. Det har inte slagt fel ännu i alla fall. Det gjorde det inte i dagens match heller. Som tur var blev det bara en utvisning, till en bajare. I Kalmarlägret skanades både Relm och Snackström var borta. Istället fick Lasse gå in centralt med Viktor, samtidigt som Jimmie Augustsson och Daniel Sobralense fick varsin kant att spela upp bollarna mot Ingelsten och Delm. Samtidigt var Wastå tillbaka från sin hjärnhinneinflammation. Själv hade jag nog velat se Zlatan fortsätta, men efter slutsignalen idag var det rätt att satsa på Wastå i målet. Målen idag gjorde av Sobra och inhopparen Stefan Larsson som är blixtsnabb på sin kant. Ingelsten och han ihop på top skulle nog få motståndarna att tro att Usain Bolt, ni vet han 100m-löparen, klonat sig själv och gjort sina två kopior till äkta fotbollspelare.

Dessutom känns det extra skönt att Elfsborg torskade två poäng mot Sundsvall idag. Tabellen är verkligen trevlig läsning just nu:


Nu kan man sova lugnt och skönt i alla fall tills på torsdag då det är Uefa-cupmatch mot Feyernoord på bortaplan. Sen är det Svenska Cupen-final på söndag. Jag hoppas innerligt att jag kan gå. Det är faktiskt inte säkert trotts att jag har biljett. MM måste få upp sina varor. denna veckan har vi jobbat 8-20 nästan varje dag, nmed undantag 8-18 i fredags. Men det har verkligen varit hårda dagar. Jag hoppas det blir ordinarie tider kommande vecka.

Sov gott alla Kalmar FF-fans!

24x4=96-28=68!

Efter denna dagens slut har jag jobbat 68 timmar av totalt 96 timmar. Alltså, 28 timmars vila utsprida på 4 dagar. Det är endast 7 timmars vila per dygn. Det börjar faktiskt kännas i ben, huvud och framförallt i armarna. Man lyfter så ofantligt mycket. Mina fotsulor var en gång tjocka och välmående. Nu känns dom tunna, det känns som man endast går på benet när man kommer ehm från jobbet vid 20.30 ungefär. Detta är hemskt, men kul.

Nu in i duschen lite snabbt.

I bakgrunden står Timbaland på högsta volym. I like it.

En sista påminnelse

Glöm inte att idag klockan 09.00 kan du köpa din biljett till Svenska Cupen FINAL på Fredriksskans den 21 september klockan 15:00 mellan Kalmar FF och IFK Göteborg! (klicka på bilden så kommer du till ticnet.se)

Glöm inte att...

... köpa din biljett till Svenska Cupen FINAL på Fredriksskans den 21 september klockan 15:00 mellan Kalmar FF och IFK Göteborg! (klicka på bilden så kommer du till ticnet.se)

Lite roligt i sorgen iaf



Jag tycker det är diskriminering faktiskt

Nej det är inget skämt

Jag trodde också mamma och pappa skämtade med mig när dom ringde imorse vid 07.15 och berättade att det låg en lapp i brevlådan tillsammans med morgontidningen att Ica-Alby-Boden skall läggas ner den 4 oktober. Jag blev stum när jag fick klart för mig att det inte var ett skämt. Ja vad ska man säga liksom när man får ett sånt besked? Jag har levt med affären i 20 år alldeles inpå knuten på huset, samt jobbat tre fantastiska sommrar i affären. Det klart det känns inombords. Det kommer alltid fattas något i Alby efter den 4 oktober. En affär fattas.

Sydöstra sidan fortsätter att leva på en skör tråd. Att affären läggs ner komemr bara göra lidandet ännu större för den befolkningen som är kvar. Ingen lär ju längre villja flytta hit.

Nu kommer förstås gnällspikarna fram från sina gömmor ute på alvaret. "Varför lägga ner? De kan ni ju inte göra? Fattar  ni inte att det kommer ta död på sydöstra Öland?"
Visst kommer det ta död på östra sidan, men va fan, det är ju för helvete ni som gnäller som inte handlat på Alby-boden innan. Ni handlar hellre på andra ställen. Jag kan nämligen räkna upp ett antal personer som jag vet handlar i Kalmar/Färjestaden/Mörbylånga, istället för hos Willy och Irené. hade ni handlat hos dom från början kanske vi sluppit att se en nedläggningen av affären. Men visst, det är ju betydligt lättare att handla i Kalmar samt betydligt billigare, det går inte att komma ifrån. Så egentligen ska jag inte klaga, men jag kan inte låta bli.

Ibland önskar jag att storstadsbor fick känna på det vi på landsbygden får känna av nu. Världen är inte rättvis.

Jag tänker nu ikväll på alla gammla människor som kanske inte har en bil som kan ta sig kanske 4 mil för att få lite bröd och mjölk. Hur ska dom klara sig? Det kommer fan bli dyrare att handla på andra ställen nu, eftersom biljäveln tar så in i helvetes mycket bensin. Jag hoppas dom uppfinner bilar som går på vatten snart.

Nu kom jag väldigt långt ifrån ämnet. Hur som helst.

Länge Leve ICA Nära AlbyBoden

EXTRA DÅLIGA NYHETER

4 OKTOBER LÄGG DET PÅ MINNET KÄRA VÄNNER!

TACK FÖR TRE FANTASTISKA ÅR, ICA NÄRA ALBYBODEN!

DEN 4 OKTOBER GÅR AFFÄREN I GRAVEN.

REST IN PEACE

Nu är de bevisat, bebbosar kan flyga Dennis!



Nu går man inte ens säker från att bebbosar anfaller från luften.
Akta dig Dennis.

För övrigt en bra låt.

Uselt Sverige

Har just bevittnat Albanien-Sverige.
0-0. Resultatet speglade matchen, Albaniens ineffiktivitet samt Sveriges urusla spel. 3-5-2 uppställningen fungerar fanimig inte. Visst det har spelats två matcher med den uppställningen, men det har bara producerats två mål, varav ett på straff. Alltså ingen lyckad strategi från pensionärs-Lagerbäck.

Hade bara Viktor Elm fått spela hade Sverige lätt vunnit, allvarligt.

En god start på morgonen



Vaniljyoghurt med lite jordnötter på morgonen är mums på morgonen. Prova!

Tänk att man ska behöva påpeka allt

Beställde Canal+ till familjen i tisdags. När jag skickat iväg beställningen på nätet stod det följande "Normalt fungerar kanalerna inom någon timme, dock högst 24 timmar efter beställningen". Tiden gick och det var fortfarande svart i rutan. Vi väntade 24 timmar. Ingen bild. Vi väntade ytterligare 24 timmar. Fortfarande ingenting. Då mejlade jag leverantören. Fem minuter efter att jag skickat mejlet var kanalerna på plats i teven.

Tänk vad ett mejl kan göra mycket på fem minuter.

Stå på dig Anna Skipper



Klart som tusan det är Katrine Schulmans fel att Anna Skipper har fått svinkoppor.
Allt annat är ju Schulmans fel, så varför skulle det INTE vara deras fel denna gången också?
Heja vår söta Anna Skipper!

BioRiokväll

Ikväl har det avverkats en biofilm på Röda Kvarn på Biostaden, Arn - Riket vid vägens slut.
En mycket bra film, om jag får säga det själv. Kritiker tycker den suger, men jag gillade den.

Det blir alltid så, när kritiker sågar en film har man inte så stora förväntningar på själva filmen, man kan inte annat än bli glad över filmen. Idag var alltså inget undantag. Man hade ju inte så tora förväntningar när man satte sig i stolen, men regissören, Birger Jarl, lyckades övertyga mig.

Idag har vi annars lekt städtanter på jobbet. Varor packas upp, skräpet slängs på golvet, kassapersonalen plockar upp det. det är verkligen väldigt trevligt att arbeta på MM.

Imorgon en dags ledighet på grund av begravning i släkten.
Fredag fit for fight igen!

En helkväll med Susanne Reuter 080913 - 20.00-22.30



Den 13 september klockan 20.00 på SVT1 är Svensson Svensson tillbaka i TV-rutan för sista(?) gången.
Missa inte!



Direkt efter Svensson Svensson så startar årets Succé från Kalmar i SVT1, Lånta Fjädrar.
Två och en halvtimme med bara Susanne Reuter. Kan det bli bättre?!

Repris - Ja tack!



Inte helt omöjligt att liknande saker inträffar på Fredriksskans en 21 september!
Boka om din säsongsbiljett nu eller var med när resterande biljetter släpps den 10 september!

Idag köper jag min biljett

Ska till Kalmar nu i eftermiddag och göra lite ärenden, bland annat köpa mig en biljett till Kalmar FF - IFK Götborg, Svenska Cupen-final den 21 september. Ni minns väl hur det såg ut förra året på Fredriksskans?


Tänk er samma affich som denna, fast ni byter ut 27 mot 21 och 19.00 mot 15.00
Bilden går för övrigt att klicka på om man vill beställa biljetter till årets final! Så klicka på!

Eric Prydz : Pjanoo


Mysig helg i Norrköping

Igår kom jag hem efter en hel helg i Norrköping. Vi i kassapersonalen r varit där uppe och praktiserat på Media Markt i Norrköping. Det har verkligen varit intressant att följa arbetet där uppe. Personalen var go och hälsade på allt och alla. Alla var verkligen supertrevliga.

Fredagen började med att vi åkte väldigt tidigt från Kalmar, redan vid 7.30. Men jag hade inga problem med att stiga upp så tidigt eftersom jag var på strålande humör när jag la mig och somnade i torsdags. Anledningen (Kalmar FF - KAA Gent 4-0) har ni kanske redan läst i tidigare inlägg. Men i alla fall, en lång bilresa, dock utan två kollegor som tyvärr fick vara hemma på grund av jobb och sjukdom. Vi började jobba direkt på MM när vi kom fram. Arbetet slutade vid klockan 20.00, ja butiken stängde menar jag. Samtidigt hemma på Öland så satt det tre stycken och frös på Kvarnvallen som skickade rapporter till mig om hur det gick i matchen mellan Hulterstads AIK och IFK Kåremo. Tack ska ni ha. Och ett särskilt tack till Dennis som skrev matchanalys till mig och hemsidan. En dag kommer du bli rikligt belönad.

Efter jobbet åkte vi till Maxi och handlade lite mellanmål, där vi även hittade en smörgåstårta som vi mumsade i oss på hotellt. Vi bodde ganska flott på Scandic City. Hotellet låg alltså mitt i stan. Vi hade nära till allt i stort sett. Men efter första dagen var vi så trött att vi gick och la oss efter att vi ätit upp smörgåstårtan. Den var god, men ack så mäktig. Man somnade gott i sängarna också.

Lördagen öppnade MM vid 10 och vi jobbade där till klockan 17.00. Vi åkte tillbaka till hotellet och tog igen oss i en timme innan vi skulle ut och äta. Vi fick av MM-personalen rekommenderat ett ställe som hette "papa grapa", en italiensk resturang. Där hade vi väldigt trevligt. Jag åt ett grillspett, och jag tror dom flesta av oss också åt det. Köttet var gott, men korven som satt på spettet smakade inte alls lika gott. Men man blev mätt.

Efter maten begav vi oss till Harrys mitt i centrum. Där satt vi till klockan 00.00 och hade det übertrevligt. Det blev några kalla denna kvällen. Eller ja, en öl på resturangen och en på puben, sen blev jag bjuden av Ulrika också. Så det vart ju inte så farligt när jag väl tänker efter. Vi hade roligt åt dialekter, i alla fall jag och Edgar. Men vi gick i alla fall hem runt midnatt. Jag hade nog kunnat stanna någon timme till, men vi skulle ju upp tidigt dagen efter, för vår sista dag på MM.

Söndagen var något kortare än lördagen. 11-17. Vi åkte hem direkt vid stängning. Direkt när jag slog på mobilen hoppade det in 10 stycken SMS om Kalmar FF-matchen. Första gången jag missade en Allsvensk hemmamatch på 3-4 år. Det känndes verkligen bittert. Det var nästan så jag grät lite i baksätet på väg hem. Dessutom hade årets mål gjorts på Fredriksskans fick jag veta. Som tur var så var inte min plats ledig på Fredriksskans, Dennis hade nämligen mitt kort. Jag hoppas han njöt av tillställningen.

Hemresan gick väldigt snabbt, vilket var skönt. Väl hemma såg jag på Sportspegeln som mamma och pappa spelat in. Då började jag nästan gråta ännu mer när Kalmar FF:s tre mål vevades fram och tillbaka i tv-rutan. Jag somnade i alla fall gott.

Sammanfattningsvis så har det varit en väldigt bra helg i Norrköping. Jag har lärt mig något och jag vet att jag kommer ha nytta av det i framtiden när vi i Kalmar öppnar vårt varuhus. Vi kommer nog få öva en del innan i Kalmar också. Det känns tryggt. Dessutom är vi nog ett bra sammansvetsat gäng som kommer starta upp på onsdag efter två dagars ledighet.

Men nu är man alltså hemma i Kalmar igen, eller ja inte idag då. Jag är nämligen på Öland. Jag har funderingar om att se GAIS-IFK Göteborg på TV, men jag har inte kanalerna. Jag brukar ha det, men av någon lustig anledning så har Boxer stäng mitt kort eftersom det bara var tre månader jag betalat för. Så nu har jag ingenstans att se matchen, om inte Cafét i Skärlöv öppnar sina portar ikväll. Det skulle nämligen vara kul och få prata lite med Annica igen. Vi ska i alla fall på bio på onsdag om allt vill sig väl med Dennis och Andreas också.

Tjillevippen, eller som dom säger i Norrköping "Näe fyy tjyven duö"

RSS 2.0