Anställningsintervju 1 avklarad

Jaha, nu var första intervjun över.
Var inbokad på ett möte på Uniflex nere vid Kalmarsalen idag vid klockan 13.15 angående tjänsten som Kundtjänstmedarbetare på Telenor i Kalmar.
Måste bara första börja med att verkligen TACKA Annica för att hon ställde upp och följde med in till stan.
Känndes verkligen extra skönt att ha någon med sig i bilen innan själva intervjun. I gengäld fick hon låna bilen under tiden för intervjun.

Själva Uniflex låg högst upp i den stora byggnaden som omfattar Kalmarsalen, Kalmar läns museum och lite andra företag. Självklart så dum som jag är så tog jag trapporna dom sju våningarna upp. Kan ju säga att jag var aningen anfådd när jag kom upp. Hängde av mig jackan på ett ställ där, en som hette Jenny kom och hälsade mig välkommen. Lokalerna dom jobbade i var verkligen i topskick, om dock små.

Fick träffa Linda Went för intervjun (är det föresten någon som känner igen namnet Linda Went, jag tycktes kunna känna igen henne nämligen)
Många konstiga frågor och många konstiga svar.
Fick börja med att presentera mig på engelska, vilket var ganska svårt.
Själva engelskan ingår i en del av jobbet, det kanske är någon från utlandet som ringer och vill ha information.
Min engelska är inte den bästa men hon verkade tycka det jag sa var okej.

Sen följde ett antal frågor i en timme som jag knappt kommer ihåg. Jag hoppas jag var övertygande och framåt, även om jag inte tyckte det själv. Men det är ju inte jag som avgör i slutänden.

Linda berättade lite om hur arbetet kommer gå till.
Det kommer vara ytterligare en gallring för att få ut dom personerna som är mest lämpade för uppgiften, den kommer ske ute på Telenor på Varvet. Där skulle man träffa representanter från Telenor. Efter detta är det en utbildning på två månader som bekostas av Telenor ute på Varvsholmen. Man går igenom alla saker som har med företaget att göra.

Det lät intressant det hon berättade. Jag är självklart mycket nyfiken på vad om jag får jobbet. Men det är en intervju kvar innan man får det slugiltiga beskedet. Sedan har jag ju en annan anställningsintervju på tisdag klockan 09.00. Vi får se vad det företaget har att erbjuda på då (hemligt fram tills dess).

Jaja, en hysterisk dag är snart till ända, från att sjunga Titanic-låten till Vajamos Companjeros (stavas inte så, men jag orkar inte kolla vad det heter).
På morgonen uppträdde jag som om jag vore från månen och aldrig sett jorden eller träffat människor, eftermiddagen lugn avslappnad och nästan död. Min energi tog slut efter intervjun.

Nu ska jag snart sova, efter Sout Park på Canal+

Till mini-knubbisen som sitter utanför den fulaste skolan i staden;
Jag är inte ett dugg avundsjuk på dig, hoppas bara du inte fryser ihjäl ;)

Tack och hej.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi kom, vi såg, vi segrade,
är mottot som vi har.
Stagnelius, stagnelius, stagnelius och stagg!
Stagnelius, stagnelius, stagnelius och stagg!

2007-11-16 @ 08:38:58
Postat av: Lilla Andreas

Haha vi får väl se.
Läste i tidningen att det var nästan ett lite misslyckande igår, endast cirak 200 personer som löade efter biljett. Lite dåligt tycker jag :P

2007-11-16 @ 08:46:12
URL: http://iseeu.blogg.se
Postat av: Anonym

Haha:) det var inte lätt att lugna ner dig igår så som du stimmade upp dig:O men det var rätt kul att se:P haha stagg, vilket skämt!:)

2007-11-16 @ 10:03:24
URL: http://annicka21.blogg.se

Skriv vad du tycker om inlägget:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-mailadress? (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?

Vad ville du lille vän?

Trackback
RSS 2.0