Varför kan inte alla vara sams?

En dag som denna talar många om hur synd det är för de stackars socialdemokraterna med kommunistpartiet V i släptåg och det "nyttiga" miljöpartiet som halkar med på något slags bananskal.

Jag tänkte på en sak. Varför kan inte alla vara sams?
Miljöpartiet till exempel. Dom har ju varit för en höjning av diselskatten och bensinskatt. Nu fixar ju dom blå detta. Varför klagas det då? Jo för det var inte dom miljömedvetna som fixade det. Dom fick inte äran. Ja aldrig kan man vara nöjd inte.

Stackars miljöpartiet allierar fortfarande med Vänsterblocket. Det är egentligen tragiskt.
Är miljöpartiet med dom, så blir det automatiskt socialistisk regering.
Men miljöpartiet får ändå inga platser i själva regeringen av socialdemokraterna. Varför hålla på och alliera med dom, om man inte får något utav det.

Rött har jag alltid förknippat med kommunism. Alla i Vänstern är kommunister. I alla fall delvis.

Men varför kan inte alla partier vara under ett och samma tak. Alla skulle få lika många platser i riksdagen, och alla skulle få vara representerade i regeringen.

Känner på mig att jag kommer få en del "rödingar" emot mig. Men det är väl smällar man får ta.

F.ö så ligger jag nu i sängen och bloggar från mobilen. Smidigt egentligen.
Anledingen till det är att jag inte orkar gå till datorn pga att hela mitt huvud bultar.

Justice är denna dag märkt med för evigt. Tjoho!

Tack och bock!

Kommentarer
Postat av: denke

sossarna ville bilda en regering tillsammans med vänstern och miljöpartiet. det var en överrenskommelse som de tre partierna hade tillsammans innan valet. men nu ser det ju ut som att sossarna vid valet 2010 kommer få ensam majoritet. inte ens fyra borgerliga partier kan rå på ett blomstrande socialdemokraterna :) sen att säga att alla i vänstern är kommunister är extremt fördomsfullt. hur går det med jobb för din del andreas? snart kanske du är en bidragstagare. huejadmig:o vilket skällsord va?

2007-09-20 @ 22:03:45
URL: http://deenkee.blogg.se
Postat av: Anonym

Ha ha. Du är rolig du! Säga till andra kan du göra när de har fördomar men du är lika dan själv. Jag tror inte du eller någon annan av er skulle tycka som ni gör nu om ni visste hur det blir för de som har du värst.

2007-09-20 @ 22:36:53
URL: http://annicka21.blogg.se
Postat av: Anonym

De blåa har tyvärr ingen uppfattning om hur människor har det som inte tjänar hur mkt som helst i mån å inte äger några miljoner har det. Klyftan mellan rika å fattiga ökar. Det är ingen jämställd politik. Och jag tror faktiskt att mp själva kan avgöra...

2007-09-20 @ 22:41:42
URL: http://annicka21.blogg.se
Postat av: Anonym

Vilket block de ska tillhöra. De kunde mkt väl ha valt blått, men ist väljer de vänster eftersom det är deras politik de står för. Det blir rött nästa gång å lär nog så förbli! Om du förknippar rött med kommunism så förknippar jag blått med överklass,

2007-09-20 @ 22:47:18
URL: http://annicka21.blogg.se
Postat av: Anonym

Större klyfta mellan befolkningen och allmän orättvisa. Men det är bara tre år kvar tills de röda får bygga upp vårat samhälle igen som det har varit och ska förbli efter att de blå gör allt de kan för att förstöra det. Vi hoppas att de inte förstör mer!

2007-09-20 @ 22:53:41
URL: http://annicka21.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag kom på en sak till..Du skrev de "nyttiga" miljöpartiet. De är väl de enda som helhjärtat bryr sig om miljön! För ett tag sen var det ju du som skrev tjugo bloggar om hur viktigt det var med klimathotet. Du har röstat på de som inte lägger ngt på det!

2007-09-20 @ 22:59:44
URL: http://annicka21.blogg.se

Skriv vad du tycker om inlägget:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-mailadress? (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?

Vad ville du lille vän?

Trackback
RSS 2.0