Så otroligt ful och amatörmässigt

image17Här till höger ser ni de tre "nya" loggorna från Svenska Fotbollsförbundet presenterade idag. Enligt mig är dom väldigt fula och väldigt amatörmässigt gjorda.

Tittar ni till exempel på Allsvenskan-loggan och Damallsvenskans logga så är dom identiska. Man har bara vänt Herr-allsvenskans logga 90 grader åt vänster.

Och Supperettans logga ska vi inte tala om då.
Den ser ut som en re-make på en gamal SSK-logga.

Att spränga in årtalen i loggan känns inte helt okej för den delen heller. I alla fall inte med Superettans logga. Kanske om 100 år det skulle sitta på sin plats med årtalen i just den loggan.

Om ni så vill kan ni se hur trailern för Allsvenskan ser ut här
Den förra trailern för "Svensk Fotboll" gav mig rysningar när jag såg den. På något sätt var den förknippad med fotboll. Det syntes fotboll i trailern. Alltid när den spelades klappade mitt hjärta lite extra och gav mig som sagt gåshud.

Nu över till något annat som är lite trevligare.
Idag har fotbollseliten haft möte i Norrköping.
Nanne Bergstrand var närvarande, vore väl konstig annars eftersom det var de allsvenska människorna/tränarna som hade mötet.

Det var inte mycket till enighet i hur man tippade sluttabellen, men flest (25%) trodde ändå på Kalmar FF som mästarlag 2008. Därefter följde i tur och ordning IFK Göteborg (22,4%), Helsingborg (22,4%), Elfsborg och AIK (7,8% vardera), Malmö FF och Djurgården (7,3% vardera), och Hammarby (6,3%).

Nanne Bergstrand värjde sig dock mot favoritstämpeln. Något förståeligt, då den samlade expertisen från fotbolls-Sverige och media visat sig vara notoriskt dåliga tippare på tidigare Avsparksträffar.
På de senaste sju säsongerna har bara en av de favoriter Avsparksträffen pekat ut hållit hela vägen till guld, nämligen Malmö FF 2004. 2001-2007 tippades Malmö FF ta SM-guld vid fyra säsongsupptakter, Helsingborg vid två och Djurgården vid en. I år är det alltså Kalmar FF som fått omfamningen.

Kommentarer
Postat av: denke

har dom bytt den där fräsiga låten?! då är det ju ingen idé att se på fotbollen längre :s :(

2008-03-20 @ 13:05:05
URL: http://deenkee.blogg.se
Postat av: Lilla Andreas

Japp, har du kollat på den?

2008-03-20 @ 21:33:55
URL: http://iseeu.blogg.se

Skriv vad du tycker om inlägget:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-mailadress? (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?

Vad ville du lille vän?

Trackback
RSS 2.0